Сталін, Шевченко і Бандера: українці назвали ТОП-10 «ідеальних політиків» (ФОТО)

Кого пропустили опитані?

Достатньо вражаючими є результати опитування, проведеного агенцією Fama за фінансової підтримки Konrad Adenauer Stiftung Ukraine.

Згідно з ними українці вважають найбільш близькими до образу ідеального політика абсолютно різнопланових людей, серед яких: Богдан Хмельницький, Тарас Шевченко та Іосіф Сталін.

Дослівно: 

«До ТОП-10 постатей, яких респонденти вважають найбільш близькими до образу ідеального політика (названих без підказки), належать:

 

Богдан Хмельницький, Тарас Шевченко, В’ячеслав Чорновіл, Михайло Грушевський, Іосіф Сталін, Анґела Меркель, Пьотр І, Іван Мазепа, Ярослав Мудрий, Степан Бандера».

Найближче до описаних ідеальних образів серед сучасних українських політиків виявились:

«Петро Порошенко, Володимир Зеленський, Юрій Бойко, Юлія Тимошенко, Ігор Смешко, Віктор Медведчук, Володимир Гройсман, Олег Ляшко».

Деталі:

Опитування проходило методом face-to-face (особисті інтерв’ю віч-на-віч). Загалом було опитано 2 тис. громадян України від 18 років.

Похибка репрезентативності вибірки з довірчою ймовірністю 0,954 не перевищує: 2,2% для показників близьких до 50%; 1,9% для показників близьких до 25 % або 75 %; 1,3% для показників близьких до 10% або 90%; 1,0% для показників близьких до 5 % або 95%; 0,4% для показників близьких до 1% або 99%.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень