Топові польські сайти для купівлі авто

На одному з таких ресурсів ви точно зможете укласти вигідну угоду, придбати автомобіль або запчастини

Ознайомтеся з топовими польськими сайтами з продажу транспорту, на яких публікуються тисячі нових комерційних оголошень. 

Онлайн-видання zakordon.24tv.ua підготувало підбірку з 10 найбільших онлайн-ресурсів, на яких ви зможете ознайомитися з асортиментом нових та вживаних автомобілів.

1. Autotraderhttps://www.autotrader.pl/. Сайт зі зручним інтерфейсом, на якому можна замовити нові, вживані автомобілі або мотоцикли. Доступні машини всіх відомих світових виробників у різній комплектації. Також в асортименті старі авто в хорошому стані. На сайті публікуються корисні статті для автомобілістів польською мовою.

2. Moto Gratkahttps://gratka.pl/motoryzacja/osobowe. Великий портал зі зручними фільтрами, на якому ви швидко зможете знайти цікаву для вас модель автомобіля. Представлений великий вибір вантажних і легкових вживаних автівок. Усі оголошення йдуть із докладними описами, фотографіями та контактними даними продавця.

3. Allegrohttps://allegro.pl/dzial/motoryzacja. Великий інтернет-маркет, в якому можна купити: легкові машини, вантажівки, мотоцикли, а також запчастини, витратні матеріали та аксесуари до них. Окремо представлена ​​категорія старих авто за доступними цінами.

4. OTOMOTOhttps://www.otomoto.pl/. Один із найпопулярніших автосайтів у Польщі. Тут представлено великий асортимент машин різних марок і моделей, мотоциклів, вантажних автомобілів, причепів і запчастин. Можна одразу налаштувати пошук за фільтрами або ознайомитися з гарячими пропозиціями за найвигіднішими цінами.

5. OLXhttps://www.olx.pl/motoryzacja/. Знайомий всім сайт оголошень від власників на польському. Великий вибір вживаних моделей у різних цінових категоріях. Тут ви знайдете недорогі авто у відмінному стані та відразу домовитеся про покупку.

6. Autoscout24https://www.autoscout24.pl/. Портал, на якому можна знайти старі авто з усього світу. Асортимент нараховує тисячі пропозицій, починаючи від стандартних легковиків і закінчуючи трейлерами або спеціалізованою транспортною технікою. Домовляйтеся про покупку вживаних автомобілів від світових лідерів: Opel, BMW, Ford, Skoda, Audi та багатьох інших.

7. Auto.comhttp://auto.com.pl/. Тут ви можете ознайомитися з великим вибором старих автомобілів. Щодня публікуються нові вигідні пропозиції, можна скористатися додатковими послугами з вибору авто або розмістити своє власне оголошення безплатно.

8. Autodochttps://www.autodoc.pl/. Найбільший європейський ресурс із продажу запчастин для автомобілів будь-яких марок і моделей. Зручна система пошуку дозволяє швидко знайти необхідні товари й придбати їх за вигідною ціною. На сайті регулярно проводяться акції та діють спеціальні пропозиції на різні категорії продукції для ремонту та обслуговування автомобілів.

9. Autoteam.plhttp://www.autoteam.pl/. Зручний онлайн-магазин для покупки вживаних автомобілів. Можна створити особистий кабінет і регулярно відстежувати появу вигідних пропозицій щодо цікавої для вас моделі. Також у блозі публікуються корисні поради по покупці старих авто польською мовою.

10. iParts.pl https://www.iparts.pl/. Ще один ресурс для покупки запчастин до автомобілів та мотоциклів. Великий вибір товарів від провідних світових брендів, прозорі умови угод.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень