Топові польські сайти для купівлі авто

На одному з таких ресурсів ви точно зможете укласти вигідну угоду, придбати автомобіль або запчастини

Ознайомтеся з топовими польськими сайтами з продажу транспорту, на яких публікуються тисячі нових комерційних оголошень. 

Онлайн-видання zakordon.24tv.ua підготувало підбірку з 10 найбільших онлайн-ресурсів, на яких ви зможете ознайомитися з асортиментом нових та вживаних автомобілів.

1. Autotraderhttps://www.autotrader.pl/. Сайт зі зручним інтерфейсом, на якому можна замовити нові, вживані автомобілі або мотоцикли. Доступні машини всіх відомих світових виробників у різній комплектації. Також в асортименті старі авто в хорошому стані. На сайті публікуються корисні статті для автомобілістів польською мовою.

2. Moto Gratkahttps://gratka.pl/motoryzacja/osobowe. Великий портал зі зручними фільтрами, на якому ви швидко зможете знайти цікаву для вас модель автомобіля. Представлений великий вибір вантажних і легкових вживаних автівок. Усі оголошення йдуть із докладними описами, фотографіями та контактними даними продавця.

3. Allegrohttps://allegro.pl/dzial/motoryzacja. Великий інтернет-маркет, в якому можна купити: легкові машини, вантажівки, мотоцикли, а також запчастини, витратні матеріали та аксесуари до них. Окремо представлена ​​категорія старих авто за доступними цінами.

4. OTOMOTOhttps://www.otomoto.pl/. Один із найпопулярніших автосайтів у Польщі. Тут представлено великий асортимент машин різних марок і моделей, мотоциклів, вантажних автомобілів, причепів і запчастин. Можна одразу налаштувати пошук за фільтрами або ознайомитися з гарячими пропозиціями за найвигіднішими цінами.

5. OLXhttps://www.olx.pl/motoryzacja/. Знайомий всім сайт оголошень від власників на польському. Великий вибір вживаних моделей у різних цінових категоріях. Тут ви знайдете недорогі авто у відмінному стані та відразу домовитеся про покупку.

6. Autoscout24https://www.autoscout24.pl/. Портал, на якому можна знайти старі авто з усього світу. Асортимент нараховує тисячі пропозицій, починаючи від стандартних легковиків і закінчуючи трейлерами або спеціалізованою транспортною технікою. Домовляйтеся про покупку вживаних автомобілів від світових лідерів: Opel, BMW, Ford, Skoda, Audi та багатьох інших.

7. Auto.comhttp://auto.com.pl/. Тут ви можете ознайомитися з великим вибором старих автомобілів. Щодня публікуються нові вигідні пропозиції, можна скористатися додатковими послугами з вибору авто або розмістити своє власне оголошення безплатно.

8. Autodochttps://www.autodoc.pl/. Найбільший європейський ресурс із продажу запчастин для автомобілів будь-яких марок і моделей. Зручна система пошуку дозволяє швидко знайти необхідні товари й придбати їх за вигідною ціною. На сайті регулярно проводяться акції та діють спеціальні пропозиції на різні категорії продукції для ремонту та обслуговування автомобілів.

9. Autoteam.plhttp://www.autoteam.pl/. Зручний онлайн-магазин для покупки вживаних автомобілів. Можна створити особистий кабінет і регулярно відстежувати появу вигідних пропозицій щодо цікавої для вас моделі. Також у блозі публікуються корисні поради по покупці старих авто польською мовою.

10. iParts.pl https://www.iparts.pl/. Ще один ресурс для покупки запчастин до автомобілів та мотоциклів. Великий вибір товарів від провідних світових брендів, прозорі умови угод.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень