Підробляють документи й переварюють номери кузовів авто: криміналісти Рівного називають цифри

І нагадують про наслідки таких дій

Фахівці Рівненського НДЕКЦ МВС України за 11 місяців цього року при здійсненні державної реєстрації (перереєстрації) зняття з обліку, провели понад 28000 досліджень транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують.

За цей час виявили 20 фактів підроблення реєстраційних документів та 40 фактів зміни поза умов заводу-виробника ідентифікаційних позначень вузлів і агрегатів транспортних засобів.

Лише за листопад криміналісти виявили підроблені реєстраційні документи на два автомобілі: Mercedes-Benz 320 SE 1992 року випуску та Opel Vectra 1999 року випуску. А також на мотоцикл BMW S1000R 2014 року випуску.

Працівники Рівненського НДЕКЦ МВС України вкотре нагадують громадянам, які хочуть стати автовласниками, уважно і розсудливо віднестися до придбання транспортного засобу особливо на вторинному ринку.

Підробні документи на авто: суд може змусити повернути машину державі

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень