Україна наближається до локдауну: від суботи буде 15 «червоних» областей

Що буде під забороною і хто матиме «свободу в діях»

Сьогодні, 27 жовтня, відбулося позачергове засідання Держкомісії з питань ТЕБ та НС. За його результатами прийнято рішення розширити «червону зону» карантину.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Державна комісія вирішила встановити з 00:00 суботи, 30 жовтня, «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей.

Це передбачає посилення карантинних обмежень. Зокрема, забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів, робота закладів освіти (окрім дитячих садків і початкових класів), фітнес-центрів, кінотеатрів тощо.

Обмеження не діятимуть, якщо 100% працівників та відвідувачів цих закладів (чи заходів) будуть повністю імунізовані (тобто отримають обидві дози вакцини).

Крім того, для повністю вакцинованих громадян не діятимуть обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення.

КОНТЕКСТ:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень