Україну засипле півметровим шаром снігу: відомо коли

Західній Україні дістанеться найбільше

На Україну чекають рясні снігопади вже до кінця січня 2021 року. Відзначається, що 30 числа сніговий покрив у Карпатах досягне 67 сантиметрів.

У західних областях країни з 26 січня він буде досягати 40 сантиметрів.

Про це свідчить інформація з синоптичних карт відомого метеорологічного ресурсу Ventusky.

Сніг почне замітати Україну з 26 січня. У частині Тернопільської та Львівської областей буде до 40 см, а в Карпатах - до 48 см.

Не так багато снігових опадів прогнозується у Вінницькій області, там з 27 січня сніговий покрив буде до 10 см, у Хмельницькій - до 15 см. Полтавській, Дніпропетровській, Сумській, Запорізькій всього 3-8 см.

28 і 29 січня погода буде така ж. Холодна та сніжна. А от столиця може не розраховувати на такий рясний снігопад, тут випаде всього 2-4 сантиметри опадів.

Судячи з карт, 31 січня сніг буде лежати практично на всій території України. Виняток становитиме тільки район Прикарпаття.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень