Україну розжарить до +35 градусів: де буде найнестерпніша спека (КАРТА)

Спекотно буде в деяких регіонах

фото ілюстративне

Погода в Україні на цьому тижні буде спекотною, місцями температура буде досягати +35 градусів в тіні. При цьому деякі регіони залишаться в зоні атмосферного фронту з дощами, грозами й відносною прохолодою.

Такий прогноз дали синоптики Українського гідрометцентру і Наталка Діденко, повідомляє РБК-Україна.

Як повідомляє Наталка Діденко, завтра, 9 червня, в Україні буде +27...+32 градуси. А до середини тижня східні, південні та центральні області розжарить до +32...+35 градусів.

фото ілюстративне

Проте західна частина належатиме свіжішій повітряній масі, максимально +23...+28 градусів. Така відносна свіжість - через періодичні дощі з грозами, які зумовлюватиме атмосферний фронт, - написала синоптик.

У більшості областей на цьому тижні переважатиме суха ясна погода, але західна вологість буде часом докочуватися до Одеської, Вінницької, Житомирської та Київської областей. Вітер зі сходу, помірний.

фото ілюстративне

У Києві 9 червня буде сухо і спекотно, близько +30 градусів. Увечері є ймовірність локального грозового дощу. Наступні опади у столиці синоптик "запланувала" на 14-15 червня.

В Укргідрометцентрі також прогнозують на завтра спеку. За даними синоптиків на найближчі п'ять днів, спека точно триватиме до 12 червня включно. Ну а західні області весь цей час будуть в зоні дії атмосферного фронту, тут також буде прохолодніше.

Синоптична карта на 9 червня

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень