Справжнє літо настане у липні: прогноз від народного синоптика

Народний синоптик із Волині Володимир Деркач розповів, якою буде погода цього літа

Справжня спека настане у липні, такий прогноз озвучив народний синоптик Володимир Деркач.

ЧЕРВЕНЬ

Початок літа, за прогнозом Володимира Деркача, буде погожим, у деякі дні навіть спекотно. Але із середини першої декади температура трохи знизиться, можливі невеликі короткочасні дощі.

Друга десятиденка пройде під знаком опадів різної інтенсивності. На початку – зниження температури, а далі спостерігатиметься посилення опадів зі шквалами, градом. На кінець декади опади зменшаться, температура трохи підвищиться.

Останній десятиденний відрізок почне виправляти ситуацію. На початку добряче потепліє, буде практично без опадів (лише інколи – короткочасний дощ). Далі буде тепло, але не спекотно.

ЛИПЕНЬ

Перша декада липня потішить справжнім літнім теплом, інколи траплятимуться навіть спекотні дні, майже без опадів.

У другій десятиденці лише початок (1-2 дні) і кінець (1-2 дні) можливі з опадами, але не затяжними і не сильними. Загалом уся друга декада буде по-літньому теплою.

Опади і незначне зниження температури захоплять і початок третьої декади (1-2 дні). Але врешті-решт погода стабілізується і далі триватиме справжнє літо.

СЕРПЕНЬ

Перша декада почнеться помірним теплом, є невелика ймовірність короткочасних дощів. Десь із середини цього відрізка температура лише зростатиме.

Захопить це тепло і початок другої декади. І лише приблизно у середині місяця можливі невеликі короткочасні (1-2 дні) дощі, проте вони не вплинуть на високу температуру, яка й далі продовжить зростати.

Остання декада теж добряче зігріє, лише десь із середини цього відрізка температура почне потроху опускатись, ночі ставатимуть холоднішими. І все це відбуватиметься в умовах дуже малої кількості опадів. Ось так закінчиться календарне літо. Але тільки календарне…

Джерело: pershyj.com

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень