Українців кличуть на альтернативні заходи до Дня незалежності (ФОТО)

У столиці пройдуть офіційні заходи та ініційовані ветеранами

Фото з Маршу захисників-2019

Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена візьмуть участь в урочистих заходах у центрі Києва з нагоди 29-ої річниці незалежності України в понеділок, 24 серпня. Про це повідомляється на сайті глави держави.

У Києві на Михайлівській площі глава держави з дружиною приєднаються до церемонії пам'яті полеглих захисників України. На Софійській площі президент виступить із промовою з нагоди 29-ої річниці незалежності України та вручить державні нагороди.

Початок заходів запланований на 9:00.

Президент Володимир Зеленський на урочистостях з нагоди 28-річниці Дня Незалежності на Хрещатику

За словами першого заступника міністра культури та інформаційної політики Ростислава Карандєєва:

У цьогорічне святкування річниці незалежності України закладається дещо нестандартний формат. Зокрема, у Києві планується відійти від проведення традиційних урочистостей на Хрещатику та Майдані незалежності, надаючи їм більше духовної складової. Саме тому центрами проведення заходів у Києві буде Михайлівська площа та Софійська площа.

Карандєєв наголосив, що головне гасло свята: «Українці різні, але єдині» і «Україна – це ми».

Водночас біля станції метро «Університет» у центрі Києва розпочнеться збір учасників Маршу захисників України, Маршу незалежності та маршу громадської організації «Об'єднані війною. 90-й батальйон».

Запланована хода бульваром Шевченка та вул. Хрещатик, а також акції на майдані Незалежності, Європейській площі та Алеї Героїв Небесної сотні.

Фото з Маршу захисників-2019

Торік у Марші взяло участь близько 50 тисяч осіб.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень