Українці злякалися штрафів? Кількість перевищень швидкості впала у чотири рази

Проти ситуації на початку червня

У перший день роботи комплексів автофіксації 1 червня в Україні зареєстровано 57 880 випадків, за 30 червня - 13 325, - пише Корреспондент.

Кількість зафіксованих за день перевищень швидкості на автодорогах України за місяць роботи камер автофіксації порушень зменшилася більш ніж учетверо. Про це в середу повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

У перший день роботи комплексів автофіксації 1 червня зареєстровано 57 880 випадків, за 30 червня - 13 325. Всього за 30 днів винесено 398 410 постанов про штрафи за перевищення швидкості.
З них вже сплачено 219 040 штрафів на 31,909 млн грн, уточнив Геращенко.

Частина цих коштів піде на оплату послуг з доставлення повідомлень Укрпоштою і на оплату друку постанов і правопорушення поліграфкомбінатом Україна, — уточнив він.

Гроші, що залишилися, будуть зараховані в бюджет і підуть на поліпшення дорожньої інфраструктури та підвищення безпеки дорожнього руху, резюмував заступник голови МВС.

За матеріалами Кореспондент

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень