Тоноване скло. Як уникнути штрафу? (ФОТО)

Літо, сонце… Штрафи

[media=184942]Згідно з законом, будь-яке покриття на скло автомобіля заборонено, якщо воно погіршує прозорість і обмежує оглядовість водія.

За це передбачено штраф – 340 грн

Проте, можливі винятки. А саме допускається тонування зі світлопропусканням для вітрового скла не нижче ніж 75% та для інших не нижче ніж 70%.

Дзеркальне тонування заборонено у будь-якому випадку!

Проте, визначити відсоток світлопропускання працівник поліції повинен не візуально, а лише із застосуванням спецприладу.

Він називається тауметр.

[media=184943]Тому, якщо поліцейський робить зауваження щодо тонованого скла, вимагайте провести вимірювання світлопропускання.

Водночас, коли тонуєте скло, не забудьте взяти на СТО відповідний сертифікат про рівень світлопропускання. Це допоможе уникнути непорозумінь з працівниками поліції.

За матеріалами сайту «Дорожній Адвокат».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень