Українці виграють на Miami Open

Перші ракетки України, Олександр Долгополов та Еліна Світоліна, синхронно вийшли до третього раунду престижного тенісного турніру MiamiOpen з призовим фондом у $7 млн.

Долгополов переграв Андреаса Сеппі з Італії, хоча гру Олександра назвати ідеальною не можна. В першому сеті українець не поступався супернику, хоча й "віддав" одну свою подачу, але за рахунку 5:4 на свою користь зробив вирішальний брейк та повів у рахунку. По ходу другого сету Олександр, розслабившись, поступався Сеппі з рахунком 1:4, але вчасно зібрався з силами й, вигравши п'ять геймів поспіль, не став доводити визначення переможця сету в тай-брейку.

А от Світоліна з'ясовувала стосунки з датчанкою Каролін Возняцькі у трьох сетах. Матч, який тривав майже три години, видався доволі драматичним. У перших двох сетах суперниці обмінялися перемогами, але якщо в першому українка програла три свої подачі, то в другому не віддала жодної. Вирішальний сет став перевіркою на міцність. За шість перших геймів тенісистки програли по дві свої подачі, після чого до тай-брейку Еліна та Каролін подібних помилок собі не дозволяли. У підсумку, справу було доведено до тай-брейку, де Світоліна не залишила шансів датчанці.

А от Сергій Стаховський нічого не зміг протиставити американцю Джеку Соку. Поступившись у першому сеті, в другому за рахунку 2:3 не на свою користь Сергій вирішив припинити боротьбу.

Серед інших результатів другого раунду на особливу увагу заслуговує сенсаційна поразка п’ятого номеру рейтингу, іспанця Рафаеля Надаля, від Даміра Джумхура з Боснії і Герцеговини (94). Протягом гри у Рафаеля неодноразово паморочилося в голові, лікар навіть вимірював тиск тенісисту, але в третьому сеті за рахунку 0:3 не на свою користь, програвши дві власні подачі, іспанець вирішив поєдинок не продовжувати. Відзначимо, що востаннє Надаль достроково завершував матч у 2010 році, у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Австралії.

Miami Open– 2016

Чоловіки

Другий раунд

Олександр Долгополов (29) – Андреас Сеппі, Італія (43) – 6:4, 6:4

Сергій Стаховський (115) – Джейк Сок, США (24) – 2:6, 2:3 (відмова)

Жінки

Другий раунд

Еліна Світоліна (16) – Каролін Возняцькі, Данія (25) – 5:7, 6:4, 7:6 (7:1)

У третьому раунді турніру Долгополов зустрінеться з шостим номером світового рейтингу, японцем Кеєм Нісікорі, а Світоліна поміряється силами з росіянкою Оленою Макаровою (30).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень