Українці – найсексуальніші у світі

Українців назвали найбільш сексуальною нацією у світі. Про це повідомляє туристичний портал Big 7 Travel, який провів власне опитування і за його результатами склав відповідний рейтинг.

Загалом до рейтингу увійшло 50 національностей. Слідом за українцями друге місце посіли данці, а третє — філіппінці.


До першої десятки також увійшли бразильці, австралійці, південноафриканці, італійці, вірмени, англійці та канадці. Французи опинилися на 12-му місці, іспанці — на 16-му, чехи - на18-му. Росіяни опинилися на 33-му, німці — на 44-му, американці — на 45-му. На 50-ій позиції опинилися ірландці.
Для складання рейтингу портал Big 7 Travel опитав вибірку чисельністю 8,5 тис. респондентів з 1,5 млн своїх користувачів.

Українці мають дивовижну зовнішність та легко перемогли в нашому опитуванні за 2019 рік. Хто може з цим не погодитися? Не дивно, що так багато моделей родом звідси, — пишуть автори рейтингу.


Як впізнаваний приклад представника України укладачі рейтингу називають голлівудську акторку українського походження Мілу Куніс.

При цьому повідомляється, що учасникам опитування не роз’яснювали значення терміна «сексуальний», тож вони ранжували нації відповідно до власного тлумачення цього слова.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень