Українських директорів-натуралістів навчать займатися лісівництвом по-рівненськи

Сьогодні в стінах Рівненської станції юних натуралістів розпочався триденний Всеукраїнський педагогічний практикум «Світ творчості», на який з’їхалися двадцять директорів еколого-натуралістичних центрів з усієї України. Цей практикум є щорічним і розрахований на те, аби освіжити педагогам знання про формування трудових цінностей та екологічної свідомості дітей в учнівських лісництвах.

Про те, чому цьогоріч для проведення заходу було обрано саме Рівненщину, розповідає директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, Володимир Вербицький:

– Вибір на Рівненський центр попав не тому, що ми просто хотіли провести тут, а тому, що він показує справді позитивні результати роботи. Методична служба в Рівному дає дуже позитивні результати. Ми вперше провели і зробили польові практики і в систему освіти кинули зошит практичної роботи. І цей зошит пішов по всій Україні і зараз кожна область намагається зробити так, як Рівненська.

Сьогоднішній день головні натуралісти проведуть за круглим столом, де обговорять педагогічну частину своєї роботи, розвиток учнівського лісництва Рівненщини та домовляться про подальшу співпрацю між областями. Завтра директори поїдуть в Народний Музейно-парковий комплекс «Музей лісу», що на Костопільщині, а також для них проведуть екскурсію дендрологічним парком Березнівського лісотехнічного коледжу. Останній день ознаменується відвідинами Острозького лісгоспу та круглим столом, де натуралісти і підіб’ють підсумки практикуму.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень