Українську модель жорстоко відлупцювали на турецькому курорті (ФОТО)

Потерпіла стверджує, що це зробила охорона пляжу

Фото Дарії з Instagram

Відповідний допис та фото на своїй сторінці в Instagram опублікувала Дарія Кирилюк.

На нас напала служба безпеки пляжу Момо (Чешме, Туреччина). Чотири дівчини були побиті по обличчю (включно зі мною),  хлопці також дуже постраждали.

Пізніше Кирилюк додала, що охорона намагається представити справу так, ніби модель вдарив її хлопець, а охоронці, навпаки, намагалися захистити дівчину. Також вона зазначила, що розташований на пляжі нічний клуб не хоче надавати поліції записи з камер спостереження.

На ситуацію вже відреагували в уряді Туреччини. Міністр культури і туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой у своєму Twitter написав:

Я засуджую жахливий напад у Чешме в п'ятницю ввечері, цього не мало статится в туристичній зоні, особливо проти жінки.

Під дописом дівчини чимало коментарів. Вони неоднозначні. Багато з коментаторів підтримують Дарію, деякі висловлюють сумнів, що все було саме так, як вона описує:

Эм, очень в этом сомневаюсь! Я живу в Турции уже 5 лет, и все работники турецких ресторанов очень вежливые, и никогда бы такого не сделали! Вы кидались льдом и были пьяны, вас попросили перестать кидаться льдом, но вы не послушали! Началась драка, и не известно кто там тебя ударил!!!
У тебя там только маленькая ранка над глазом, и кровь, которую ты растёрла по всему лицу
И зачем хайпить на этом, очень неправдоподобно

 

Сначала научитесь себя вести правильно, потом выходите « в люди» , в ОАЭ ещё б и посадили

Кирилюк народилася в Україні. Модельну кар'єру розпочала у 18 років у США, також працювала в Італії, Франції, Німеччині.

Дарія Кирилюк на обкладинці глянцевого журналу

Модель заснувала і просуває власний бренд Green Vibes з виробництва екологічних товарів на заміну шкідливих для природи аналогів, зокрема пластикових пакетів, соломинок для напоїв тощо. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень