Українська супермодель зменшила груди (ФОТО/ВІДЕО)

Каже, що про своє рішення не шкодує

ФОТО - JetSetter

Українська топмодель Наталія Гоцій в першому випуску відеоблогу «Бути Гоцій», який виходить на YouTube, розповіла, що видалила імплантати з грудей.

Наталія зізналася, що зробила це за порадою лікарів після того, як зробила МРТ:

У моїй родині є випадок захворювання на рак молочної залози, тому я зробила генетичний тест, який визначає схильність до онкології. Результат виявився не надто втішний. Тому я щороку роблю МРТ грудей, і остання томографія показала не найкращі результати - почалася капсулярна контрактура, довелося видалити імплантати!

Тут імплантати ще на місці (ФОТО - @nataliiagotsii)

Але про своє рішення Гоцій не шкодує:

Я за ними абсолютно не сумую! Я такою собі подобаюся більше, хоча все було зроблено настільки натурально й ідеально, що гріх було скаржитися на результат збільшення грудей. Мабуть, у мене змінилося відчуття себе і уявлення про красу. І, напевно, це те, що повинно було статися: я шукала підтвердження, що такі груди мені не потрібні. Я не змогла з ними ужитися.

Так виглядає Наталія без імплантатів (ФОТО - @nataliiagotsii)

Також супермодель згадала про те, як зважилася збільшити груди. Чотири роки тому Гоцій звернулася в Парижі до пластичного хірурга, щоб зробити реставрацію шва після кесаревого розтину. І тоді ж вирішила збільшити груди.

Ще раніше Наталія мала серйозну проблему з вагою – при зрості 180 см важила всього 46 кг, про це вона також згадує у своєму блозі:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень