Українська співачка продає свій iPhone, щоб прогодувати сім’ю

Через карантин вона втратила роботу

Марина Одольська з родиною

Українська співачка Марина Одольська, пік популярності якої припав на 90-ті роки, виставила на продаж свій смартфон, а також смартфон свого чоловіка. Одольська пояснила, що через запровадження карантину вони з чоловіком втратили роботу, тож мусять піти на такий крок, адже їм потрібні гроші на утримування чималої родини – чотирьох дітей та літніх батьків.

Як написала сама співачка в коментарях до посту:

Так... реальність! Що двоє здорових людей тягнуло на собі всю сім‘ю. Дітей і старих батьків. А тепер сидимо вдома зі зв‘язаними руками і думками, де завтра дістати гроші, щоб нагодувати дітей.

UPD: Згодом, за порадою дописувачів, Одольська розмістила на сторінці номер банківської картки. Втім, ще через якийсь час співачка видалила свою сторінку у Фейсбуці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень