Українська Школа Майбутнього у Рівному трансформує освіту (ФОТО)

Сучасні учні хочуть нових форматів як в офлайн, так і в онлайн освіті

Кен Робінсон у своїй книзі «Школа майбутнього» зазначив, що основним нашим завданням залишається зміна сучасної освіти. Нам потрібно не реформувати школу, а трансформувати її.

Сучасні учні не уявляють свого життя без цифрових технологій. З неподільним подивом і справжнім жахом, вони реагують на повідомлення, що їхні батьки вчилися без інтернету, оскільки для них він є неодмінним атрибутом здобуття нових знань та вмінь саме в мережі.

Ми звикли сприймати нашу школу як щось незмінне: перший дзвоник, вчителі, уроки, перерви, канікули … останній дзвоник.

 

Та для теперішніх учнів ця модель настільки ж не відповідає їхнім бажанням і прагненням, як для нас колишні церковноприходські школи.

 

Вони вимагають нових форматів як в офлайн, так і в онлайн освіті.

Епідемія та карантин змусили вітчизняні школи перейти на дистанційну форму навчання.

Буквальним чином вся країна відчула «ефективність» такого переходу? Що ж стало причиною суспільного збурення, негативної оцінки великої частини батьків та переважного мовчання учнів?

Всі види навчання (і онлайн, і офлайн) можна поділити на дві великі групи: синхронне й асинхронне.

Синхронне навчання — це навчання, коли приймання і передача інформації відбуваються практично одночасно, це звичні нам уроки в школі. Під час карантину деякі вчителі та школи використовували елементи саме такого навчання, проводячи онлайн уроки для школярів.

Асинхронне навчання — це відтермінування приймання інформації, тобто учні самостійно освоюють спеціальним чином розроблений матеріал, а вже потім індивідуально чи групою спілкуються з вчителем. Тільки окремі елементи, які досить умовно можна віднести до асинхронного навчання, вчителі намагалися впроваджувати для своїх учнів.

У переважній більшості випадків, в месенджери скидалися лише певні, часто несистематизовані, матеріали: текстові документи, презентації, завдання, які необхідно виконати учням. В цьому випадку фактично вся освітня функція лягала на плечі батьків.

Таке хаотичне і непрофесійне поєднання синхронного та асинхронного навчання зіграло поганий жарт з дистанційною освітою, в цілому, фактично, дискредитувавши її в очах батьків. Проте останні світові дослідження показують чіткі тренди того, що сучасні учні більш ефективно навчаються саме онлайн.

Саме тому Українська школа майбутнього пропонує асинхронно-дистанційний формат навчання, заснований на використанні нових технологічних інструментів, додатків та унікального освітнього контенту створеного досвідченими викладачами з України спільно з викладачами Національного університету водного господарства та природокористування, сучасних інтерактивних уроків розроблених спільно з американською компанією Learnetic SA, розробка ігор і одночасне вивчення основ програмування та дизайну спільно з Future Game Studio.

Наша мета — поєднати самостійну роботу учнів з безпосереднім спілкуванням із вчителем-наставником, для максимально ефективного використання часу і здобуття знань незалежно від зовнішніх обставин.

Усе що Вам необхідно — це доступ до мережі Інтернет, адже навчальні матеріали Української школи майбутнього є доступними 24/7.

Ну а в разі виникнення будь-яких запитань, завжди можна звернутися до вчителів, психологів за порадою напряму через навчальну платформу або під час онлайн-консультацій.

Для того, щоб навчання було ефективним, учням пропонується:

опановування основ наук відповідно до індивідуальних особливостей, потреб кожного учня та допомога у виборі власного шляху навчання й подальшому виборі професії;

 

перехід до активного навчання з переважанням самостійної роботи та справедливе ставлення до її результатів;

 

якісний та диверсифікований контроль і аналіз результатів навчання, що включають різнорівневі та різноманітні види завдань: тести, есе, твори, дослідження, розв’язання вправ та задач;

 

опановування сучасним інструментарієм спілкування в мережі: блогерство, стрімінг, створення і публікація ефективного контенту.

Навчання в Українській школі майбутнього проводиться для учнів 5-11 класів і можливе у різних варіантах:

Середня (5-9 класи) та старша (10-11 класи) школа

 

Екстернат з прискореним вивченням програми

 

Мовні курси (англійська, німецька), поглиблене вивчення окремих предметів та підготовка до ЗНО

Консультації та індивідуальні заняття з тьютором

Існує також система пільг та знижок.

Для вступу необхідно подати класичний набір документів, який можна надіслати електронною поштою або передати особисто.

На будь-якому етапі фахівці школи нададуть Вам роз'яснення та допомогу.

Телефонуйте +380684325741 або пишіть нам на contact@futureschool.online, а також заходьте на наш сайт www.futureschool.online.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень