Українська міліція зникне восени

За три місяці має запрацювати Національна поліція

Через три місяці міліція в Україні припинить своє існування. Про це сьогодні,  заявив начальник Департаменту юридичного забезпечення МВС Денис Горбась. За його словами, функції чинної міліції перейдуть до новостворених органів Національної поліції. Перехідними прикінцевими положеннями Закону "Про Національну поліцію" передбачено перехідний етап, який розстрокований на три місяці. Протягом цього періоду мають відбуватися різні організаційно-правові заходи, спрямовані на трансформацію і, фактично, припинення існування чинної міліції і створення на її місці органів Національної поліції", - зазначив Денис Горбась. Нагадаємо, напередодні Президент України Петро Порошенко підписав закон про поліцію. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень