Львівський кліматолог пояснив, чому Україні нестрашний коронавірус

Клімат і віруси - пов'язані?

Ще на початку появи перших інфікованих коронавірусом в Україні львівський кліматолог Василь Троцюк пропонував Радіо Трек опублікувати свою думку про прогноз розвитку цієї інфекції в нашій державі.

Втім, зважаючи на високу захворюваність і смертність від Covid-19 в інших державах світу, агресивну реакцію навколишніх на альтернативні думки щодо небезпеки хвороби, ми його прогноз не оприлюднювали. 

Тепер, зважаючи на нинішні невисокі цифри захворюваності і смертності в Україні, дослідження інших вчених світу рівня летальності від недуги, ми оприлюднюємо точку зору Василя Троцюка. 

За його словами,

коронавірус найбільш небезпечний для держав світу, розташованих між 25-ою та 35-ою географічними паралелями (Китай, Іран, Греція тощо).

 

Бо тут для його розвитку і поширення - найсприятливіший клімат, найсприятливіші температури повітря.

 

Північніше коронавірусу, який близький до грипозних вірусів, некомфортно. Тож північніше він шириться, хіба, у густонаселених місцях, як наприклад, у Нью-Йорку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень