Українець створив величезну базу вітчизняної музики

Її можна слухати легально

Український айтішник Руслан Белзюк створив масштабну базу українських виконавців в популярних легальних сервісах прослуховування музики, пише Platforma.

В Україні безліч проблем з піратством і законністю використання контенту. Програміст Руслан Белзюк спробував допомогти в цьому плані хоча б царині музики.

«Останніх кілька років я користувався Spotify і, переїхавши на Apple Music, зрозумів, що досі не бачив жодної бази українських виконавців у стрімінгових сервісах, – пояснив програміст. – Самі сервіси не пропонують нічого більшого, ніж випадкові плейлисти, в які часто додають представників інших країн».

Тому Руслан Белзюк створив базу зі списком вітчизняних виконавців в трьох потужних музичних сервісах: Spotify, Apple Music та Google Play Music. Зараз в переліку майже півтисячі українських виконавців від Аква-Віти чи Анатолія Солов’яненко до порівняно нещодавно ставших популярними Panivalkova чи The Elephants.

Руслан Белзюк пояснив, що якщо статистика відвідувань показуватиме, що стаття з переліком українських виконавців залишатиметься цікавою, то він буде підтримувати список актуальним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень