У 2020 році люди перестануть завантажувати музику

Пісні не купуватимуть, їх будуть слухати он-лайн

Nielsen, провідна американська соціологічна компанія, повідомляє, що обсяг завантаження музики в США знизився на 42%. При збереженні нинішньої швидкості падіння до 2020 року він повністю зійде нанівець.

Дані Nielsen відносяться до завантаження окремих пісень. За першу половину 2016 року кількість куплених пісень зменшилася на 24% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року або на 127,3 мільйона.

Пік продажів припав на 2012 рік – тоді за першу половину року в США було завантажено 698 мільйонів куплених пісень, а за першу половину 2016 року - лише 404,3 мільйона.

Якщо продажі окремих пісень падатимуть такими ж темпами, завантаження через магазини на зразок iTunes до 2020 року зовсім припиниться, - заявило агентство Music Business Worldwide.

З огляду на вартість однієї пісні в США, яка зазвичай становить $ 1,29, падіння числа покупок з 2012 року приносить щорічні втрати в 300 мільйонів доларів. Оскільки iTunes – один з найбільших сайтів для завантаження музики, зниження доходів серйозно вплине на його успішність.

У той же час обсяг стрімінга в США зростає швидкими темпами - на 97,4% в порівнянні з попереднім роком. Nielsen стверджує, що загальна кількість трансляцій аудіозаписів у США в першій половині 2016 року склало 113,6 мільярдів, або 431 000 трансляцій на хвилину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: музика
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень