Україна програла перший матч на Євро-2016

Рахунок поєдинку Німеччина – Україна 2:0

Підопічні Михайла Фоменка на рівних розпочали зустріч, обмінявшись моментами з суперником – спершу Дракслер не влучив у ворота, згодом Євген Коноплянка змусив Мануеля Нойєра вступити у гру.

Після цього команда Йоахима Льова перехопила ініціативу, що на 19 хв вилилося у гол Шкодрана Мустафі з передачі Тоні Крооса. Пропустивши м’яч, українська збірна значно активізувалася і створила декілька моментів. Найбільш небезпечним був епізод, у якому захисник збірної Німеччини Джером Боатенг виніс м’яч з лінії воріт після подачі Коноплянки.

На початку другого тайму чинні чемпіони світу перейняли ініціативу, організувавши кілька небезпечних моментів біля воріт П’ятова. Українці відповіли хорошим ударом Ярослава Ракицького зі штрафного.  

Наприкінці матчу обидві команди обмінялися гострими моментами: П’ятов добре зіграв, зупинивши Месута Озіла, який вийшов віч-на-віч; натомість українська команда могла зрівняти рахунок після невдалої скидки німецького захисника Нойєру.

Вже у доданий час наша збірна пропустила контратаку, яку вдало завершив Бастіан Швайнштайгер, зафіксувавши остаточний рахунок 2-0.

За матеріалами День

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень