Україна має гроші на відновлення Донбасу

Порошенко схвалив дозвіл Кабміну зараховувати кошти місцевих бюджетів окупованих територій Донбасу в спецфонд на відновлення інфраструктури

Президент Петро Порошенко підписав закон, що дозволяє Кабінету Міністрів зараховувати кошти місцевих бюджетів окупованих територій Донецької та Луганської областей, які обліковуються на рахунках в казначействі, до спеціального фонду відповідних обласних бюджетів з направленням на відновлення інфраструктури. Про це йдеться в повідомленні на сторінці відповідного законопроекту на сайті Верховної Ради.

Зокрема, до повернення населених пунктів, що перебувають на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, під контроль державної влади кошти відповідних місцевих бюджетів, що враховуються на рахунках в казначействі, за рішенням Кабінету Міністрів і у визначеному ним порядку зможуть зараховуватися до спеціального фонду обласних бюджетів відповідних областей зі спрямуванням на відновлення пошкоджених (зруйнованих) об'єктів соціальної та транспортної інфраструктури, житлового фонду та систем забезпечення життєдіяльності, а також на соціально-економічний розвиток таких областей.

Очікується, що реалізація норм закону дасть змогу врегулювати бюджетні правовідносини, пов'язані з функціонуванням бюджетної системи України в особливий період.

Нагадаю, іще два тижні тому Петро Порошенко заявляв, що Україна накопичила 10 млрд гривень на відновлення інфраструктури Донбасу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень