Учасники шоу «Голос. Діти» відкрили новий сезон «Рівне. Літо. Музика» (ФОТО)

У неділю стартував четвертий сезон загальноміського мистецького проекту. Заходи, традиційно, проходили у двох локаціях – на Лебединці і в парку Шевченка.

Участь у першому цього року концерті взяли учасники різних сезонів проекту «Голос Діти» Максим Давидюк, Дар’я Бугайчук, Назар Власюк.

Дар'я Бугайчук і Назар Власюк. Фото з Facebook Світлани Бугайчук

Крім того, у парку Шевченка відбувся святковий концерт до Дня захисту дітей за участю творчих колективів міського палацу та міського будинку культури, вручення свідоцтв та святковий концерт дитячої музичної школи №1 імені М. Лисенка.

[media=146634] [media=146633] [media=146632]

Виступали солісти Анна Римчук, Наталія Боярська, Давид Стеблюк, гурт «Сon Аmore», оркестр «BREVIS», духовий оркестр міського палацу культури.

На Лебединці для рівнян та гостей міста виступали учні та викладачі дитячої музичної школи №2. Для маленьких глядачів була вистава від Дитячої театральної студії «Лялькові сходинки».

Мийдодір на відкритті Рівне.Літо.Музика. Фото дитячої театральної студії "Лялькові сходинки"

Завершили перший день зразковий аматорський естрадний хор «DAR & B» міського палацу культури та саксофоніст Євгеній Самусенко.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень