Учасники ООС повертаються додому і шукають роботу на Рівненщині

Частина з них – хоче на роботу

АТОвці та переселенці активно користуються послугами служби зайнятості на Рівненщині. З початку року майже 900 учасників операції об'єднаних сил та сотня переселенців знайшли собі роботу. Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук.

 - У січні-жовтні 2020 року послугами Рівненської обласної служби зайнятості скористались 893 безробітних з-поміж демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції. З них мали право на отримання допомоги по безробіттю 834 особи.

 

Всього впродовж 10 місяців цього року працевлаштували 247 учасників АТО (ООС), проходили професійне навчання 58 осіб, брали участь у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру 6 осіб.

 

Профорієнтаційні послуги отримували 651 безробітний цієї категорії, - повідомив Іван Ткачук.

Крім того, з початку року послуги служби зайнятості отримували 94 особи, які переміщені з тимчасово окупованої території України.

Статус безробітного мали 58 осіб, з них отримували допомогу по безробіттю 48 осіб.

За сприяння Рівненської служби зайнятості 24 особи з-поміж переселенців знайшли роботу відразу. Ще дев'ятеро осіб проходили професійне навчання після чого працевлаштувались.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень