Ракета розтрощила квартиру учасниці «Супермами»: Як виглядає житло (ФОТО)

Уламки ракети пошкодили житловий будинок

Ракета пошкодила квартиру учасниці «Супермами», яка живе у Дніпрі. Героїня 42 випуску 4 сезону шоу Яна Гріффін ледь не стала жертвою російської агресії.

Вибухова хвиля та уламки пошкодили житло.

 

На щастя, сімʼї в той час вдома не було.

У своєму Instagram Яна показала наслідки ворожої повітряної атаки та понівечені вікна. Своїми емоціями дніпрянка поділилася одразу після того, як дізналася про влучання.

Мій веселий ранок. Біжу на свою квартиру перевіряти вікна.

 

Серце йде в п'яти, коли тобі телефонують друзі та знайомі, і кажуть: «Там із вікна бачу в вас дим», – розповіла учасниця шоу.

Вона розповіла, що у квартирі встановлені панорамні вікна в кожній кімнаті, які розбили уламки ракет. Українка також скористалася нагодою нагадати підписникам, що під час тривоги не можна стояти біля скла.

Як видно на фото, квадратні уламки застрягли просто в тріщинах, залишивши діри в вікнах. 

Нагадаємо, зранку, 3 липня в Дніпрі пролунала серія потужних вибухів. Унаслідок російського обстрілу пошкоджено ТЦ та медустанову. Шість людей загинули, ще понад три десятки постраждали, серед яких неповнолітня дівчинка. 

Джерело: OBOZ.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень