На росії заговорили про завершення війни проти України в 2024 році

Що вони мають на увазі

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Російський генерал-майор, заступник начальника головного управління з військово-політичної роботи міноборони Апти Алаудінов заявив, нібито їхня «спеціальна військова операція» проти України закінчиться до кінця 2024 року.

Тут окупант має на увазі перемогу росії.  Раніше він вже розповідав казки про те, що «противники вже «посипалися» на всіх напрямках», російські війська, як вважає Алаудінов, «кожні кілька днів захоплюють нові території та населені пункти», повідомляє Oboz.ua.

До слова, раніше чеченський командир Муслім Мадієв, який воює в Україні, у коментарі для РБК-Україна заявив, що переконаний, що внаслідок війни в Україні росія розпадеться. При цьому вести переговори з росією немає сенсу, адже вона все одно обдурить. А якщо й домовлятися з росіянами, то їх треба поставити на рівень нижче.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень