УАФ відхилила апеляцію Тимощука: рекордсмен збірної України не згоден, що його позбавили титулів (ФОТО)

Колись він був першим у збірній, хто виніс на поле Прапор

Уродженець Луцька та вихованець "Волині" Анатолій Тимощук зажди розмовляв українською і був виразно проукраїнським

Дивна доля українського футболіста Анатолія Тимощука. Колись він був справжньою окрасою нашої збірної: симпатичний, стильний, україномовний, меткий. Нині ж для більшості Тимощук є – неприйнятним і вважається – зрадником.

Як повідомляє Fanday

Апеляційний комітет Української асоціації футболу (УАФ) відхилив скаргу колишнього гравця національної збірної Анатолія Тимощука, який продовжує працювати у російському Зеніті.

За збірну України із 2000-го до 2016 року Тимощук провів 144 матчі – це рекордний показник. Був капітаном збірної після того, як її залишив Андрій Шевченко

Після початку повномасштабної війни в Україні Тимощук залишився працювати у клубі країни-агресора, пітерському Зеніті.

Рекордсмен нашої національної команди за кількістю матчів жодного разу не висловився із засудженням вторгнення окупантів на нашу землю.

Після масштабного вторгнення РФ в Україну Тимощук залишився працювати у російському клубі "Зеніт" і ніяк не відреагував на воєнні злочини російських військ проти України

Українська асоціація футболу у березні минулого року ухвалила рішення позбавити Тимощука всіх титулів та заборонити йому займатися футбольною діяльністю у нашій країні.

Анатолій тоді висловив невдоволення цим рішенням УАФ та подав апеляцію.

Пресслужба УАФ офіційно повідомила, що скаргу ексгравця збірної України було відхилено апеляційним комітетом.

Тимощук може оскаржити це рішення у Спортивному арбітражному суді у швейцарській Лозанні.

ДОВІДКОВО:

  • Анатолій Тимощук – уродженець Луцька. На професійному рівні грав в Україні за луцьку «Волинь» (1995–1997) та донецький «Шахтар» (1998–2007), провів чотири сезони у мюнхенській «Баварії» (2009–2013) і двічі підписував контракт із російським «Зенітом» (2007–2009 та 2013–2015). За збірну України із 2000-го до 2016 року провів 144 матчі – це рекордний показник. Наразі працює асистентом тренера у «Зеніті».
  • 11 березня Українська асоціація футболу позбавила Тимощука тренерської ліцензії та всіх титулів, які він виборов у складі донецького «Шахтаря». Окрім того, футболістові довічно заборонено займатися професійною діяльністю в Україні.
  • 30 березня Луцька міськрада позбавила Тимощука звання «Почесний громадянин міста Луцька».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень