У зоопарку Рівного збудують новий туалет

Кажуть, що того, який є, не вистачає

Фото ілюстративне

Розташувати новий громадський туалет планують у центрі зоопарку, щоб зручно було відвідувачам. На його будівництво директор зоопарку Олег Павлюк попросив кошти у міськради Рівного: 

Це не просто туалет, а туалет з побутовими приміщеннями. На другому поверсі будуть приміщення для роздягання з душами для працівників зоопарку. У нас ще брак побутових приміщень для працівників.

 

Тому на будівництво громадських туалетів з побутовими приміщеннями, в тому числі - проектні роботи, ми просимо 850 тисяч гривень у  міста. І стільки ж самі маємо вкласти. Загальна вартість – 1 мільйон 700 тисяч гривень.

За словами Олега Павлюка, за зразок для будівництва туалету з побутовими приміщеннями взяли типовий проект черкаського зоопарку.

Питання щодо виділення коштів на туалет погодила освітянська комісія міськради Рівного. Втім остаточне рішення щодо цього приймуть на одній з найближчих сесій міськради. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень