У Здолбунові затримали чоловіка зі зброєю та наркотиками

Напередодні, 28 жовтня, у Здолбунові затримали 33-річного жителя районного центру. В його рюкзаку виявили обріз мисливської рушниці 16-го калібру. У чоловіка також вилучили лабораторний посуд та обладнання для виготовлення метамфетаміну.

– "Зі слів зловмисника, зброю він зберігав для самозахисту, а наркотики виготовляв для себе. Правоохоронці з’ясували, що чоловік притягувався раніше до кримінальної відповідальності за крадіжки. За цими фактами відкриті кримінальні провадження", – розповідає інспектор сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області Ольга Олійник.

Все вилучене відправили на експертизу, а зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі до семи років.

Нагадаємо, у Рівному викрили нарколабараторію, яка була обладнана в автомобілі. Крім того, в автомобілі знайшли ще й метамфітамін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень