У якому супермаркеті Рівного наколюють курячі тушки водою (ВІДЕО)

Нарешті німецькі заробітчани поїхали до України, а не навпаки

Страшне!

Напередодні у спільноті «Rivne_1283» в інстраграмі опублікували відео, де працівники цеху накачують курячі тушки невідомо чим.

Спільнота підписала це так:

Ось таких курей продають в рівненських маркетах.

Як говорять у коментарях – це можуть бути хімікати, вода, гель і ще казна що. Але не в цьому річ. Як свідчить статистика інстаграму, відео переглянули більше 30 тисяч підписників.

Відео також опублікувала у себе спільнота у фейсбуці «Твоє Рівне». Станом на 17 годину 25 листопада пост має 93 поширення.

Утім спільноти у соцмережах «наїхали» на магазини дарма. Якщо переглянути ролик зі звуком, можна почути:

Аuf die schnelle (швидше, - нім.)

Переклад фрази може бути не точним, однак у відео таки присутня німецька мова. Якщо судити з логіки адміністраторів спільнот, то нарешті баланс сил змістився і німці приїхали на заробітки до України та підпрацьовують у м’ясних відділах.

Якщо без жартів, то відео відносно старе. Вперше з’явилося в інтернеті у лютому 2015 року. Його постили ютубери та місцеві онлайн видання різних країн. Під одним з дописів користувачка припустила, що могла бачити ролик на телебаченні.

Найдавніша публікація, яку ми могли знайти, це відео у в ютубі датоване 20 лютого 2015 року. Далі його активно поширювали у березні того ж року.

Тож відео швидше за все зробили за кордоном і ймовірно, це фрагмент з телебачення.

Публікації у себе робили навіть деякі рівненські ЗМІ, але все ж видалили новину.

На питання на зразок: "Хіба це означає, що вони такого м'яса не продають!?" чи "Це проплачений виробниками такого м'яса матеріал!" відповідаємо наперед: 

Цю публікацію не проплатили виробники курячого м'яса. Ми просто вирішили перевірити звідки у популярної у соцмережах публікації про рівненські супермаркети ростуть ноги. Не виключаємо, що там також можуть накачувати курей водою задля збільшення ваги. Утім доказів цього в опублікованому начебто про рівненські магазини відео ви точно не знайдете.

Додамо, що хотіли запитати в адміністраторів "Rivne_1283", де вони взяли це відео та чому. Але наше запитання лишилося без відповіді.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень