У Володимирці затримали наркомана-крадія (ФОТО)

Йому світить шість років за ґратами

Зловмисник обікрав приватний офіс, кабінет комунального закладу та страхової компанії у селищі Володимирець, а також ошукав жінку. А під час його затримання виявили ще й наркотики.

Спочатку про крадіжку до поліції 12 лютого повідомила 41-річна жителька Володимирця, що невідома особа обікрала її приватний офіс. Слідчо-оперативна група встановила, що злочинець відкрив ззовні пластикове вікно та викрав з приміщення два модеми, USB подовжувач та п’ять тисяч гривень.



Згодом правоохоронці зафіксували ще й крадіжку з кабінету місцевого комунального закладу, звідки невідомі викрали ноутбук, зарядний пристрій, мишку та електронний вимірювач.

А восьмого січня із приміщення страхової компанії невідомі викрали фотоапарат, дві тисячі 400 гривень та 380 доларів США.



В ході слідства працівники Володимирецького відділення поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець. Під час його затримання оперативники вилучили два поліетиленових пакетики з перветином вагою один грам.

Окрім цього в злочинця знайшли награбоване майно, повідомив начальник Володимирецького відділу поліції Віталій Березовський:

Чоловік зізнався у скоєному, тим паче під час огляду його помешкання поліцейські виявили крадений ноутбук, модем та флеш-карту. Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень.

Крім того, до поліції звернулась 37-річна жителька села Новосілки, що її ошукав незнайомець. Чоловік пообіцяв жінці привезти та встановити міжкімнатні двері, за що взяв 10 тисяч гривень авансом. Однак ні дверей, ні грошей господиня так і не отримала.

Правоохоронці встановили причетність 25-річного жителя Володимирця ще й до цього скоєного злочину. Тож за фактом шахрайства поліцейські проводять досудове розслідування.

А ще одна стаття у молодика додалася за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів. Тепер за усі свої злочинні діяння чоловік може опинитися за ґратами на шість років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень