У вітряну погоду ходити Рівним – зась?

Бо дерева можуть падати на голову перехожим

[media=95586]

Напередодні у центрі Рівного, посеред білого дня, впало дерево.

На щастя, ніхто з перехожих не постраждав.

Однак, люди почали говорити про те, що таких випадків у місті дедалі більше.

Зокрема, рівнянка Оксана Майборода, яка і повідомила про цей випадок, закликала активних користувачів мережі писати про подібні випадки.

 

Бо, мовляв, про озеленення та благоустрій міста мали б піклуватись належним чином працівники тресту зеленого господарства та управління ЖКГ.

Аби роз’яснити ситуацію, ми звернулись за коментарем до заступника начальника управління ЖКГ міста Володимира Лапюка. Ось, що він сказав:

За деревами в місті дивиться трест зеленого господарства. Вчора кілька дерев в місті працівники тресту прибирали. Дерево може будь-яке впасти, особливо коли пориви вітру. У таких випадках, як на Пересопницькій (саме там впало напередодні дерево – авт.) рівнянам треба телефонувати на гарячу лінію за номером телефону 15 53. Ніяких повідомлень про те дерево на службу аварійну не надходило. Тут ще треба розуміти, що це може бути наслідком буревію.

Чиновники одноголосно просять рівнян у таких випадках повідомляти про ситуацію аварійну службу, а не шукати винних.

Мова йде про гарячу лінію міськвиконкому 1553 .

До слова, за благоустрій зелених насаджень відповідає трест зеленого господарства. Останнім часом на роботу цього комунального підприємства жаліються як певні громадські організації, так і самі рівняни.

Нагадаємо, останнього разу в Рівному неабиякого галасу наробила ситуація із падінням дерева у парку Шевченка. Тоді по алеї гуляли дві жінки з дитячим візочком. На жінок впало дерево, одна з них опинилась на лікарняному ліжку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень