У Вараші правоохоронці втрутились у розбірки «голів» міської ради (ФОТО/ВІДЕО)

У секретаря міської ради Вараша вилучили документи та печатку

Вчора, у понеділок, 12 лютого 2018 року, відповідно до ухвали Кузнецовського міського суду, у секретаря Вараської міської ради Ірини Шумри слідчі вилучили документи та печатку, що має ознаки підробки.

В ухвалі слідчого судді йдеться про таке:  

 Згідно викладених у клопотанні слідчого обставин справи, 29.12.17 р. приблизно об 11-25 год. невідомі особи під час реєстрації рішення Вараської міської ради Рівненської області № 981 від 15.12.17 р.

 

«Щодо дострокового припинення повноважень Вараського міського голови ОСОБА_3» використали печатку Вараської міської ради Рівненської області, що має ознаки підробки. Слідчий клопоче про надання тимчасового доступу до речей, що знаходяться у володінні секретаря Вараської міської ради Рівненської області ОСОБА_1, а саме гербової печатки Вараської міської ради Рівненської області, виготовленої як дублікат оригінальної печатки.

 

Клопотання обґрунтовується тим, що в інтересах кримінального провадження існує потреба оглянути та вилучити цю річ, яка може бути використана як доказ під час встановлення обставин, що мають значення у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, у Вараші вже кілька місяців точиться «війна» за крісло міського голови. Між серкретарем Вараської міської ради Іриною Шумрою та діючим мером Сергієм Анощенком.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень