У Вараші чоловіка пограбував колишній колега

Це трапилося напередодні ввечері

До Варашського відділення поліції п’ятого грудня надійшла заява 31-річного місцевого мешканця, що напередодні вночі у мікрорайоні Вараш його пограбував чоловік, заволодівши мобільним телефоном.

Слідчо-оперативна група встановила, що близько 23 години поблизу магазину до чоловіка, який перебував напідпитку, підійшов малознайомий молодик із запитанням, чи має він при собі гроші. Так як запропонована сума в 30 гривень виявилася надто малою, зловмисник зненацька почав наносити удари по обличчю, після чого відібрав мобільний телефон та втік.


Правоохоронці одразу встановили, що до злочину причетний 22-річний житель Вараша, раніше судимий за крадіжку. Поцуплений мобільний телефон він зберігав у себе вдома, де його й знайшли поліцейські. Як пояснив молодик, зустрівшись із 31-річним чоловіком, вирішив поквитатися із ним за давні образи, коли обоє були на заробітках, тому й пограбував його.

Досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні триває. Зловмиснику повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За скоєне чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень