У Вараші чоловік вистрелив в свого знайомого (ФОТО)

27 серпня з пораненням живота у санмедчастину міста Вараш доставили 31-річного місцевого жителя. Наразі його життю нічого не загрожує, а обставини стрілянини з’ясовують поліцейські

Ситуацію коментує працівник відділу комунікації ГУ НП в Рівненській області Світлана Карачун:

Слідчо-оперативна група встановила, що поранення потерпілий отримав у під’їзді однієї із багатоповерхівок міста Вараш, коли гучно стукав у квартиру свого знайомого. У відповідь на це 34-річний власник помешкання, привідкривши двері, вистрелив у живіт непроханому гостю із пристрою для відстрілу гумовими кулями і замкнувся зсередини

Медиків до пораненого викликали сусіди. Нині життю чоловіка нічого не загрожує.

Однак, обидва учасники інциденту вже були помічині за вживанням наркотиків і перебувають на обліку лікаря-нарколог. Потерпілий раніше неодноразово судимий за грабежі, нанесення тілесних ушкоджень та за злочини у сфері незаконного обігу наркотиків.

Пістолет, з якого був здійснений постріл, правоохоронці вилучили та направили на експертизу. Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень