На трасі Київ-Чоп зайнялася вантажівка з вугіллям (ФОТО)

Вогонь знищив 4 тонни вугілля

Близько 22 години поблизу села Велика Омеляна у Рівненському районі водій вантажного автомобіля помітив, що причіп раптом почав диміти, тож за допомогою одразу звернувся до служби порятунку.

Рятувальники негайно вирушили на місце події, займання ліквідовували десятеро працівників держслужби з надзвичайних ситуацій, розповідає представник прес-служби ДСНС Рівненщини Дмитро Мельник:

- На місці події рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в причепі вантажівки, яка перевозила деревне вугілля в мішках. Як розповів водій вантажного автомобіля, він раптово помітив, що з-під тенту машини почав виходити дим. Чоловік не розгубився, одразу з’їхав на узбіччя дороги, після чого зателефонував у Службу порятунку. Вже за декілька хвилин на місці надзвичайної події працювали пожежні. Аби знайти осередок горіння, вогнеборцям довелося вручну розвантажувати мішки з вугіллям. В результаті пожежі вогнем знищено 4 тони деревного вугілля.

На ліквідацію займання пішло більше години.

Утім, завдяки оперативному реагуванню і водія і рятувальників, більшу частину вантажу, як і сам автомобіль вдалося врятувати. Причини займання встановлюють фахівці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень