У Центрі «Н2О» у Рівному діти зможуть поплавати безкоштовно (ФОТО)

Вже незабаром

Дитячий оздоровчий центр «Н2О» запрошує малюків на безкоштовне пробне заняття у сучасному басейні.

Така акція діятиме у неділю, 1 листопада, а записатися можна, зателефонувавши за номером – (063) 334-45-45.

 

Центр «Н2О» знаходиться за адресою: Степана Бандери, 26.

Знайомство діток із водою відбуватиметься під наглядом досвідчених інструкторів.

Перше заняття цікаве тим, що батьки можуть побачити, як їхні крихітки реагують на «велику воду», а також вирішити, що їм більше підходить: групові чи індивідуальні тренування.

«Н2О» - це унікальний заклад, адже  він являє собою центр дитячого оздоровлення, де раннім плаванням займаються з дітками від 2 тижнів до 8 років.

 

Тут все пристосовано до потреб маленьких відвідувачів – для безпеки малят навіть встановлена «розумна» система очищення води – усе для того, щоб було максимально безпечно та екологічно.

[media=203226] [media=203239]

Разом із тим, в «Н2О» працює команда акватренерів, які володіють різноманітними методиками і практиками, представляють різні школи, кожен із них – профі. Так, серед інструкторів є чемпіони міжнародних змагань, учасники Олімпійських ігор, засновники клубів плавання, а також тренерка з більш як 20-річним досвідом, яка й започаткувала у Рівному малючкове плавання.

Також у закладі займаються із дітками з особливими потребами. З ними за спеціально розробленими програмами працюють досвідченні реабілітологи.

 

Адже неодноразово доведено, що акватренування є корисними для всіх органів і систем. Вони розвивають і фізично й інтелектуально.

[media=203218] [media=203238]

До того ж малеча, яка відвідує басейн, втричі менше хворіє, аніж однолітки, які не займаються акватренуванням.

Тим часом для малюків із особливими потребами важливий комплексний підхід. Тоді й ефект значно вищий, пояснюють спеціалісти. Тому в центрі «Н2О» також практикуватимуть лікувальну фізичну культуру (так звану «суху» реабілітацію). Для цього планують обладнати окремий зал.

Ну, а приємним доповненням до оздоровчого центру є кав’ярня «Н2О».

[media=203228] 

Розрахована вона на всіх тих, хто любить смачно приготовану каву у різних варіаціях і запашний чай.

Для матусь, які приводять діток на плавання, є бонус – за кавою або чаєм вони можуть спостерігати, як займаються їхні синочки та доньки, адже в кав’ярні встановлені спеціальні екрани, на яких транслюють те, що відбувається у басейнах.

Тож Центр «Н2О» - це заклад, де дбають, щоб діти росли здоровими, розумними і щасливими, а батьки залишалися задоволеними.

[media=203225][media=203240]

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень