У трьох жителів Рівненщини вилучили зброю та боєприпаси

Дві гранати, пістолет та патрони

На території області триває операція «Зброя та вибухівка». Минулої доби, п’ятого вересня, оперативні працівники та дільничні офіцери під час практичного етапу вилучили зброю та боєприпаси.

Зокрема, під час санкціонованого обшуку в підсобному приміщенні 48-річного мешканця Вараша поліцейські вилучили гранату «РГД-5».

 

У селі Рудка Володимирецького району дільничний офіцер поліції під час огляду виявив у 35-річного місцевого мешканця аналогічний боєприпас.

 

У 45-річного мешканця міста Костопіль у ході санкціонованого обшуку поліцейські вилучили пістолет «STALKER» та сім патронів до нього. А у Березному в автомобілі «BMW» слідчі виявили пістолет.

За усіма фактами розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, в рамках яких усе вилучене відправлено на експертизу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень