У США продають морозиво, яке не тане
Таке морозиво винайшов 34-річний Роб Коллінгтон, засновник компанії Gastronaut Ice Cream.
Він зізнався, що підглянув ідею в музеях космосу, які продають морозиво сухої заморозки. У цьому музейному морозиві використовуються найдешевші і низькоякісні інгредієнти, і єдина його перевага в тому, що воно не тане.
Роб три роки працював над власною версією нетанучого морозива, випробовував різні продукти, проїхав понад 20 000 миль по США, Мексиці і Канаді в їх пошуках, а також зібрав $ 35 тисяч на свій проект за допомогою сервісу Kickstarter.
В результаті він створив нетануче супер-преміум морозиво для гурманів. Технологія його створення складна: з підготовленої суміші віддаляється рідина шляхом сухої заморозки і за допомогою вакууму. Отриманий продукт має температуру навколишнього середовища, а потрапляючи в рот, створює таке ж прохолодно-кремове відчуття, як звичайне морозиво.
Нетануче морозиво випускається в трьох варіантах: мексиканський шоколад, м'ятний шоколад і вершки з печивом. Найближчим часом воно з'явиться в Нью-Йорку, а також буде продаватися онлайн на сайті винахідника.
Радіо Трек: НОВИНИ