Американці отримають субсидії на Інтернет та мобільний зв'язок

Рішення ініціює Американська Федеральна комісія зі зв'язку (FCC)

У США розробили програму, завдяки якій бідні американці зможуть безкоштовно користуватися Інтернетом та мобільним зв'язком, пише udf.by.

Комісія із зв'язку планує вже найближчим часом виділити кошти для оплати Інтернету і безлімітного мобільного зв'язку для домогосподарств з низькими доходами. Кожна сім'я зможе розраховувати на $9,25 на місяць, яких буде достатньо для оплати 10-мегабітного Інтернету і мобільних дзвінків.

І хоча члени комісії розуміють, що подібна швидкість Інтернету є досить низькою, проте її цілком достатньо для базових потреб: електронне листування, пошук роботи, виконання домашнього завдання і навіть ведення бізнесу.

На цей момент рішення комісії не є остаточним, проте до кінця березня FCC обіцяє розібратися з цим питанням і, в разі позитивної відповіді, відразу ж приступити до субсидування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень