У скупщиків вилучили 12 кг бурштину

Зокрема за результатами проведених спільних заходів працівників прокуратури, поліції та Служби безпеки України з протидії незаконного видобутку бурштину напередодні, 30 березня, виявлено та вилучено у 2 жителів області понад 12 кг «сонячного каміння», яке останні скуповували на території Володимиерцького району.

Так, одного із скупників працівники прокуратури та поліції  затримали у смт. Володимирець та вилучили у нього близько 9 кг необробленого каміння бурштину. 

Іншого працівники прокуратури спільно з територіальним підрозділом СБУ затримали у с. Стара Рафалівка, де той здійснював скуповування бурштину-сирцю. Під час огляду особистих речей у останнього вилучено 3,3 кг «сонячного» каміння.

За вказаними фактами Володимирецьким ВП Кузнецовського ВП ГУНП в Рівненській області внесено відомості до ЄРДР про вчинення кримінального правопорушення, що передбачене ст.198 КК України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом).

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальних провадженнях здійснюється Сарненською місцевою прокуратурою.

Наразі правоохоронці продовжують документування протиправної діяльності, пов’язаної із видобуванням бурштину.

 

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень