У Рівному закликали зменшити тиск на прокуратуру і збільшити розмір хабарів (6 ФОТО)

Під стінами обласної прокуратури відбувся пікет

Також активісти запропонували "роздавати прокурорам бурштин та премії у вигляді діамантів". Крім того, активісти принесли паперову скриньку для хабарів, у яку поклали перші «внески». Після цього активіст Андрій Логащук зачитав саркастичне звернення до прокурорів:

– Понаїхавшим грузинам з їх європейськими цінностями та нетерпимістю до корупції - не місце у нашій прокуратурі! Українська Прокуратура - є і має бути оплотом корупційного консерватизму. Для плідної роботи прокурорів потрібні зручні засоби пересування, тому вимагаємо замінити службові авто марок "Тойота Кемрі" та "Шкода" виключно на "Мерседеси С-класу". Просимо негайно збільшити розмір хабарів у три рази! І, з огляду на нестабільність гривні, закликаємо рівнян - хабарі потрібно давати тільки у резервних міжнародних валютах: доларах, євро, єнах, фунтах стерлінгах і, на крайній випадок, в юанях!

Організатор заходу Віталій Примак розповів, що цей пікет є частиною всеукраїнської акції на підтримку громадських організацій, які нині мітингують під Адміністрацією Президента. Активісти вимагають негайного звільнення Генпрокурора України Віктора Шокіна та проведення відкритого конкурсу на його посаду. А сама акція є наслідком того, що днями прокуратура через суд вилучила фінансові документи у громадської організації «Центр протидії корупції». На період слідства діяльність організації, через відсутність цих документів, буде призупинена. Активісти переконані, що це є наслідком активної критики організацією дій прокуратури та оприлюднення фактів корупції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень