У селі на Рівненщині відкрили новий дитячий садок

Заклад прийматиме дошкільнят з трьох навколишніх сіл - Старожукова, Дикова та Більова

Садочок розрахований на 35 місць для дітей двох вікових груп. Для малечі тут облаштували зручні, красиві кімнати з новими меблями, закупили м’який інвентар. Для організації харчування в харчоблок було придбано та встановлено кухонне та холодильне обладнання.

«За досить короткий термін вдалось повністю облаштувати дві кімнати під садок. Цього вдалося досягти спільним зусиллям влади, педагогічного колективу та батьків. Тепер у селі ми маємо перший дитячий заклад. Усі жителі села радіють, адже цієї події з нетерпінням чекали усі», - зазначає директор ліцею Микола Сасько.

Заклад забезпечили усіма умовами для комфортного навчання, ігор і відпочинку. Приміщення оснащене згідно з нормами, тож вихованці перебуватимуть у теплі та безпеці. Вихованці дошкільного підрозділу перебуватимуть у закладі цілодобово.

Джерело: Рівненська обласна державна адміністрація

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень