У Сарнах затримали п'яного псевдомінера

Йому загрожує до шести років за ґратами

У Сарнах затримали псевдомінера. Напередодні о 15:45 екстреним службам міста надійшло повідомлення про замінування зупинки на вулиці Дослідна Станція. На виклик приїхали поліцейські та рятувальники. Весь цей час 25-річний сарненчанин стежив за ними, розповідає прес-офіцерка Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

За результатами огляду місця події будь-яких вибухових пристроїв чи речовин не виявлено. За оперативністю та фаховістю дій поліцейських увесь час особисто спостерігав «мінер».  25-річного сарненчанина затримали.

Хлопець був п’яний. Сарненські слідчі розпочали досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину. За «перевірку» роботи спецслужб йому загрожує від двох до шести років позбавлення волі. Нині проводиться перевірка, чи був він причетний до подібних викликів до замінування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень