У Рокитнівській районній раді замість скандального голови - новий: президентський

Він є представником президентської партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Анатолій Кінчур (фото з соцмережі Фейсбук)

Про його обрання у соцмережі Фейсбук повідомив перший заступник голови Рокитнівської райдержадміністрації, що на Рівненщині, Олексій Берташ:

46-річний Анатолій Кінчур досі займав посаду заступника голови Рокитнівської районної ради. А до того був приватним підприємцем. 

Нагадаємо, що попередній голова Рокитнівської райради Григорій Мініч написав заяву про звільнення з посади у липні цього року. Зробив це після скандалу. Адже його звинуватили у перешкоджанні роботі журналістів, зокрема, знімальної групи сайту «СтопКор» ("Стоп - корупції) ". 

Під час зйомок розслідування про бізнес-діяльність голови Рокитнівської районної ради знімальна група перебувала на вулиці, де живе посадовець та його родина. Спочатку, повідомляли журналісти, автомобілю «СтопКору» перегородила дорогу автомобілем невістка Григорія Мінча, потім і син, а пізніше і сам голова райради.Як це відбувалося - видно на відео:

 

Через це журналісти "СтопКору" поскаржилися на перешкоджання законній професійній діяльності у поліцію. 

Як пише "СтопКор", їхні журналісти у своєму розслідуванні з’ясували, що з 2000 по 2014 роки під час роботи на посаді голови правління ПрАТ «Рокитнівський скляний завод» Мініч незаконно збагатився та забезпечив розкішне життя для себе і родини. Зокрема, він організував коштом заводу та в його санітарній зоні будівництво двох кількаквартирних будинків як соціального житла для працівників заводу та їхніх родин. А після закінчення будівництва Мініч привласнив житло та оформив будинки на себе та сина Віктора. До того ж журналісти встановили, що будівництво відбувалося без належної дозвільної документації. Окрім того, "стопкорівці" викрили оборудки посадовця із закупівлею комп'ютерної техніки для апарату райради. Вона була куплена за 300 тисяч гривень у ТОВ «Павук», фірми, якою володіє його дружина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень