У Рівному з’явилась фірма, яка готова вирішити сміттєву епопею із «Санкомом»

Фірма стане посередником між приватним підприємством «Санком» та мешканцями приватного сектора

Фото Олександра Гомона. Ось, що він писав про ситуацію раніше: Нарешті сьогодні на ТРЕТІЙ день від зазначеного графіку, після скарг у відповідні органи виконавчої влади, почали забирати сміття, яке вже встигли порозтягувати собаки!

Вже більше місяця мешканці Басового Кута жаліються на невчасний вивіз сміття.

Раніше приватне підприємство «Санком» забирало сміття по середах, втім, тепер мішки та баки із сміттям можуть стояти під парканами по два дні.

В.о. директора приватного підприємства «Санком» Микола Горбачук не приховує того, що його фірма не справляється із покладеними на неї обов’язками.

І така ситуація не лише на Басовому Куті. Аби зарадити цьому, у «Санкомі» знайшли собі помічника – фірму, яка обслуговуватиме весь приватний сектор у Рівному.

Йдеться про ТОВ «Рівне Екосвіт». Її директор Микола Ніколайчук відомий рівнянам, особливо мешканцям району Ювілейний. Бо він ще й є директором ТзОВ «Рівне Дім Сервіс», управлінської компанії, яка вже два роки утримує парк «Хімік».

У розмові з журналістом «Радіо Трек» Микола Ніколайчук зізнався, що договір із «Санкомом» підписується.

А це значить, що вже з 1 листопада цього року весь приватний сектор Рівного обслуговуватиме фірма ТОВ «Рівне Екосвіт».

Ось що розповів Микола Ніколайчук:

Договір ми підписуємо із «Санкомом», тобто з нами не треба його переукладати. Після підписання усіх документів, та владання певних юридичних нюансів, вся відповідальність за вивіз сміття з приватного сектора у Рівному – на нас. Вивозити сміття плануємо вже з 1 листопада. Я зацікавлений у тому, щоб сміття із вулиць, де живуть люди у приватних будинках, вивозили вчасно. Графіки ми не мінятимемо. Не зміняться і тарифи. Єдине, що з часом оптимізуємо роботу, тобто старатимемось приїздити за сміттям тоді, коли зручно людям. Щодо техніки, то вона у нас є. Ми купили два нових сміттєвози, окрім них у нас є ще старіша техніка. Самоскиди, наприклад, тягачі та вантажні авто.

У розмові Микола Ніколайчук двічі наголошував, що йдеться про весь приватний сектор Рівного.

Зокрема, це «лінії» у районі Грушевського, приватний сектор на Кобзарській, мікрорайон Боярка та частина Ювілейного, Тинне, Басів Кут.

.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень