У Рівному знизять тариф на тепло

Міський голова сподівається, що цього вдасться досягти ще до початку опалювального сезону

Проте, наскільки ж зменшать рівнянам оплату за тепло – поки невідомо. Зараз це рішення проходить процедуру погодження з національною комісією, що здійснює регулювання у сфері комунальних послуг і затверджує тарифи. Поки лише відомо, що зниження тарифу відбуватиметься, в тому числі, за рахунок списання майна, яке «Рівнетеплоенерго» не використовує, говорить Володимир Хомко:

 

- Більшість ідей самого Коропецького, я його дуже переконливо просив. І знайшли спосіб. Посписуємо багато майна, яке вони беруть в оренду, яке непотрібно, інші джерела. Не хочу зараз забігати наперед, але ми приблизно знаємо, що є суттєвий резерв. Ще за час існування, такого не було, щоб підприємство саме просило знизити тариф. Ну, побачимо, я не думаю, що НКРЕКП відмовить. Ми порахували, багато можливостей знайшли і організаційних і інших.

 

Володимир Хомко також додав, що «Рівнетеплоенерго» зараз активно удосконалює і замінює тепломережі, адже до кінця цього року абсолютно усі споживачі мають бути забезпечені лічильниками, а отже, усі втрати тепла ляжуть на плечі підприємства, а не споживачів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень