У Рівному зніматимуть детектив

Авторами сценарію стануть студенти та школярі

У Рівному знімуть детектив за сценарієм школярів та студентів, які навчатимуться у драммайстерні «DetectiveCreativeWritting».

Це проєкт за підтримки Українського культурного фонду, який презентує громадська організація ЛІТЕКО.

 

Драммайстерня - це курс письменницького навчання для підлітків та молоді, що захоплюються літературою, правом та детективними історіями.

Драммайстерня «DetectiveCreateWritting» - письменницький курс на якому підлітки та молодь вчитимуться писати історії та оповідання детективного характеру.

Їх консультують літератори, психологи, юристи.

Серед менторів, що працюють з групою, – голова спілки письменників Рівненської області Ірина Баковецька-Рачковська, викладач Навчально-наукового інституту права НУВГП з дисципліни «Основи детективної приватної діяльності», представники Національної поліції Рівненського міського управління, психолог, експерт з Наукового дослідження експертизи доказів та інші.

Під час 12 занять учасники працюватимуть з текстом, ознайомляться з  основами літературної майстерності, секретами створення героїв, прописанням сюжетів і стануть авторами сценарію справжнього детективного короткометражного кіно, спробують себе як актори. 

Результатом проєкту драммайстерня «DetectiveCreativeWritting» буде фільм, знятий за сценарієм, що написали діти під час навчання.

Учасники проєкту: студенти Національного університету водного господарства та природокористування, Рівненського державного гуманітарного університету, Національного університету «Острозька академія», Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Рівненського кооперативного економіко-правового фахового коледжу,  учні Рівненських шкіл №8, №15, №25.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень