У Рівному знайшли викрадений Mercedes (ФОТО)

Автомобіль було оголошено у розшук 5 жовтня

Патрульна поліція Рівного сьогодні повідомила, що на вул. Соборній у Рівному виявила викрадений автомобіль Mercedes-Benz Vito.

Автомобіль зупинили і при перевірці документів номерів агрегатів та кузова патрульні встановили, що дійсно цей автомобіль знаходиться в активному розшуку. Заява про його угон надійшла 5 жовтня. Ще раніше автомобіль зняли з обліку та зареєстрували на нового власника, - повідомляють патрульні.

Водій автомобіля розповів, що справді придбав автомобіль кілька днів тому, але нічого не знає про те, що він викрадений. А вже пізніше з’ясувалося:

Власник автомобіля нібито віддав його на ремонт знайомому ще кілька місяців тому. Коли знайомий відмовився повертати авто – власник написав заяву до поліції. За час ремонту авто вже двічі перепродавали.

Нині триває слідство, правоохоронці з’ясовують усі обставини  «з життя Mercedes-а». Автомобіль перебуває на арешт-майданчику. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень